Restart

07.05.2020 12:45

Dobrý den, dovolali jste se na linku technické podpory při řešení neočekávaného technologického problému. K jeho nalezení došlo při nedávné rutinní údržbě programu, jehož jste dlouhodobými uživateli. Ukázalo se, že doba jeho odezvy se od sledovaného cíle odchyluje o 0,001 vteřiny.

Naše společnost byla připravena udělat pro co nejšetrnější řešení nastalé situace vše, co bylo v jejích silách. Nicméně komplexní provázanost všech funkčních prvků Vámi využívaného softwaru takový postup znemožnila. Po provedení hloubkové expertní analýzy tedy bylo rozhodnuto, že nejschůdnější cestou optimalizace systému bude jeho celkový restart.

Jako zavedená společnost, která spokojenost svých klientů klade vždy a za všech okolností na první místo, Vás tedy transparentně a s předstihem informujeme, že k restartu virtuální simulace jménem Vesmír, a tím i k terminaci Vaší existence dojde 31. 12. 2018 ve 23:59.

Ubezpečujeme Vás, že odpovědní pracovníci již byli za své selhání kázeňsky potrestáni. Omlouváme se za všechny vzniklé komplikace a přejeme psychicky uspokojivý zbytek života.

2017/2018